-->

2017. szeptember 1., péntek

Pink Punk cikksorozat: Kim Ji Soo

Sziasztok! A mai nap, a szomorú iskolakezdés alkalmával hoztam egy újabb részt, a legújabb újdonságból. A cikkeket teljes mértékben én írtam (az adatokat a My K-blog oldalon találtam), ezért nem is szeretném más oldalán viszont látni. (Kivéve persze, ha csak néhány részletet viszel, de ezt chatben kérlek előre jelezd) Kezdjük is.


Teljes név: Kim Ji Soo (김지수)
Becenév: Jichoo (지츄)
Születésnap: 1995.01.03
Szárm. hely: Dél-Korea
Nemzetiség: koreai
Pozíció: vezérvokál, visual
Magasság: 162 cm
Vértípus: A
Iskola: Apgujeong High School

Érdekességek:
Több, mint 5 éven át volt gyakornok.
Eredetileg színésznőként és modellként debütált a YG Ent. alatt.
Azon a napon, amikor csatlakozott a YG-hoz egy gyűrűt viselt és Yang CEO azonnal megkérdezte, hogy esetleg a fiúbarátjától kapta-e azt a gyűrűt. Valójában csak egy teljesen hétköznapi kiegészítő darab volt.
A csapatban nincs leader, de ha tanácsra van szükségük, akkor a tagok Jisoo-hoz fordulnak. Illetve Jisoo jó beszédkészséggel rendelkezik.
Szerepelt az Epik High "Spoiler Happen Ending"  és a HI SUHYUN "I'm Different" klipjeiben.
Vendégszereplő volt a KBS 'Producer' sorozatában Dara  (2NE1) és Seungyoon (WINNER) mellett.
Egy menedzser az ügynökségtől régen felajánlotta neki, hogy csatlakozzon az SM Ent.-hez.
Debütálás előtti képek Jisoo-ról: 1 2 3 4 5
Több CF-ben is szerepelt 2015 óta, például a Samsonite Red-reklámban Lee Minho-val és Smart Uniform-reklámban az iKON-nal együtt. Továbbá olyan termékeket reklámozott, mint Nikon 1 J5 CF, Angel Stone és LG Stylus2.
Jisoo és Nayeon (TWICE) jó barátok. Nayeon meg is említette őt debütáló albumuk köszönetnyilvánító soraiban, ezekkel a szavakkal: "Köszönöm, Jisoo, akit a nap 24 órájában bármikor hívhatok!" Közeli barátja Shannon is, aki egy Instagram posztban gratulált neki debütálása alkalmával.
2014-ben végezte el a középiskolát.
2017 januárjában kapta meg első komolyabb műsorvezetői munkáját az SBS Inkigayo műsorában Jinyoung (GOT7) és Doyoung (NCT) mellett.
Taeyeon nagy rajongója. Lelkesen mutatta meg a dedikált "My Voice" albumát és a hozzátartozó fotókártyát az egyik V Live során.
Jennie elmondása szerint nem beszél jól angolul, viszont megérti.
Tud hagyományos koreai dobon és gitáron játszani.
A netizenek nem voltak restek Jisoo múltjában keresgélni, ám volt osztálytársai mind jó véleménnyel voltak róla és csak dicsérték karakterét.
Ott volt a "One Step" film első premierén, hogy támogassa Dara-t.
Több kritikát is kapott, mivel a tagok közül talán ő rendelkezik a legkevesebb tapasztalattal táncolás terén.
Jobb fülében 5, bal fülében 2 piercing van.
Születési dátumát debütálásakor tévesen közölték.
Általános iskolás korábban nem szerette a művészeti tantárgyakat.
A JiChu becenevet magának adta, mert szerinte aranyos.
Mindkét szeme 2-es dioptriájú.
Lábmérete kb. 35~35,5-es.
Van egy nővére és egy bátyja.
Aerial jógázik.

A  mi Jisoo-nk a csapat "leadere". Hogy miért volt idéző jelben? Nos elsősorban azért, mert a csapatnak nincsen kimondott vezetője, de ha tanács kell a többieknek, akkor Jisoo-hoz fordulnak. Szóval, úgy körülbelül ő a szóvivő.

Jisoo-nak nehéz volt beilesszkedni gyakornokként, mert ő rendelkezett a legkevesebb tánctudással. Állítása szerint a táncórákon is szégyellte magát. Ennek ellenére is kitartóan vitte véghez a gyakornoki időt.

Persze voltak akik kinevették, de azok a "nagyokosok" nem lettek BLACKPINK tagok, úgyhogy (szerény véleményem szerint) elbújhatnak Jisoo mögött. Mindenesetre az énektudása mégis csak elég volt a  kis probléma pótlására. Végül egy ember se tökéletes, nem de bár?

Szóval, - elmondása szerint - a debut perceiben izgult a legjobban életében, és nagyot teljesített, a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően. Végül pedig a BLINK-ek 28.8 %-nak Jisoo a biasa,  ezek közül pedig 36.4 %-nak az ultimate biasa (az abszolúte kedvence minden banda és énekes között)

Jisoo a(z) (egyik) legszerényebb tag, mindközül, imásom a stílusát, és úgy alapjába véve - Jisoo-t.

Szép napot nektek! Hamarosan Lisa kerül terítékre, aki a legtöbb rajongó kedvence. Ő ugyan nagyobb népszerűségnek örvend mind Jisoo, megnézzük, hogy vajon többet tud-e.

Sziasztok! Cassidy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése