-->

2017. augusztus 29., kedd

Pink Punk cikksorozat: Kim Jennie

Sziasztok! Ismételten Cassidy vagyok, és ma elhoztam nektek a Pink Punk cikksorozat első részét. Hamarosan a képes csere is elérhető lesz, meg egy jobb galéria is, de egyenlőre most csak ennyire volt energiám. No, nem is húzom tovább az időt, kezdjük el a mai részt. Most Jennie-vel, a BLACKPINK egyik rapperével fogunk foglalkozni.

Kim Jennie alapadatai:
ljes név: Jennie Kim (제니김)
Becenév: Jendeuk (젠득)
Születésnap: 1996.01.16
Szárm. hely: Szöul, Dél-Korea
Nemzetiség: koreai
Pozíció: fő rapper, vokál
Magasság: 163 cm
Vértípus: B
Iskola: ACG Parnell College; Chungdam High School

Érdekességek:
Új-Zélandon tanult, ahol szerepelt az MBC dokumentumfilmjében, ami az ott élő koreaiak életét mutatta be. Később Szöulban folytatta tanulmányait.
Ő volt az első tag, akivel először találkozhattunk, még 2012-ben, de mivel nem volt róla túl sok megerősített információ a "rejtélyes YG lánynak" hívták őt.
Már az első nap, amikor belépett a YG ajtaján Papa YG megmondta neki, hogy vigyázzon a fiúkkal. (a randi-tilalomra gondolt)
Közel 6 éven át volt gyakornok.
Debütálás előtti videók: ITT és ITT
Beszéli a koreai, japán és angol nyelveket.
Szerepelt G-Dragon "That XX" klipjében.
Közreműködött G-Dragon "Black", Lee Hi "Special" és Seungri "GG Be" dalában.
Egyedüli gyerek a családban.
Jennie és Nayeon (TWICE) jó barátok. Nayeon meg is említette őt debütáló albumuk köszönetnyilvánító soraiban, ezekkel a szavakkal: "Köszönöm, Jennie, akivel meokbangot kellene csinálnom!"
Legelső fellépésük felvételekor bokasérülést szenvedett. Majdnem feladta, de kórházba szállították, ahol fájdalomcsillapítókat kapott, és végül ezekkel fejezte be a felvételt.
Az 2017-es Sungkyul Egyetem fesztiválján Jennie véletlenül japánul kezdett rappelni a "Stay" dalban, ami egy nagyon aranyos bakit eredményezett. ITT
Jendeuk becenevének eredete: a Jennie és a "kideuk" keveréke (koreaiul a "kideuk" a nevetőhang). Ezt a nevet feltehetőleg mosolya miatt adta neki Jisoo.
Nem tudja megenni a duriánt. (Ez a különleges gyümölcs rendkívül büdös, de nagyon finomnak tartják és gyógyhatásáról is ismert.)
Lisa elmondása szerint jól főz.
Szereti a tejet és a fagyit.
Kedvenc színe a fekete.
Aerial jógázik. ( Forrás)

Jennie 2010-ben jelent meg a YG meghallgatásán, ahol sikeresen szerepelt. 2011-ben avatták gyakornokká, ahol megtanulta az idolok életének minden csínját-bínját. 2012 az ügynökség hivatalos csatornáján megjelent néhány videó, amiben Jennie énekelt, rappelt és táncolt. A videókon kívűl semmilyen fontos információ nem terjengett róla, így a rejtélyes YG lánynak hívták őt.



A 2NE1 a lányok gyakornoksága alatt nagyon sok daltés lemezt kiadott, vagyis Jennie és a többi gyakornok feledésbe merült. Majd 2016. júliusában megjelent a BLACKPINK teaser képei, amik mindenkit rettentően felcsigáztak.


Jennie volt az első tag, akit bemutattak, a fent látható képpel. Aztán jöttek a többiek is. Jennie a tánc videójukban is remekelt, mitöbb nagyszerűen táncolt. Nagyon elragadó volt. (A baseball sapkás lány az)



Aztán a debut kitolása után, aug. 8-án jelent meg 1 éve a BOOMBAYAH és a WHISTLE amivel berobbantak a K-pop rajongók szívébe. Nem sokkal a Square Two kislemezük megjelenése után, a YG korábbi lánycsapat a 2NE1 feloszlott. A BLACKPINK rengeteg utálót szerzett magának ezután. Hiába, volt ez az incidens, a BLINK-ek (fandom) hűségesek maradtak, így még mindig rengeteg lemezük kelt el. 

Visszatérbe Jennie-re. Az egyik legbarátságosabb lány a csapatból, és ezzel nem én vagyok így. Várlak titeket legközelebb Jisoo-val, várhatóan a jövő héten. Sziasztok!


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése