-->

BLACKPINK

forrás: Wikipédia

A YG gyakornokok közé felkerült mind a négy lány - számos más, még nem debütált gyakornok mellett -, illetve a kiadó Youtube fiókjára is feltöltöttek videókat, amelyeken a lányok ének-, rap-, és táncbeli tudását mutatták be. A lányok a kiadó olyan előadóival dolgoztak együtt debütálás előtt mint Lee Hi vagy G-Dragon.
YG Entertainment 2016. június 29-én hozta nyilvánosságra a csapat felállását és nevét. A BLACKPINK az első lánycsapata a vállalatnak, amely hét év után debütált, augusztus 8-kán, a Square One nevű kislemezükkel. A két dal producere Teddy Park volt Bekuh BOOM és Future Bounce közreműködésével.
A debütáló dalaik felkerültek a Billboard World Digital Songs listájára, ezzel ők lettek a harmadikok, akik meg is tudták tartani a két legjobb helyet Psy és a Big Bang után. Az első fellépésük augusztus 14-én volt az SBS csatorna Inkigayo című műsorában.
A BLACKPINK november elsején jelentette meg második kislemezét Square Two címmel, amelyen két dal szerepelt, a Playing with fire és a Stay. A dalokat Teddy Park, R.Tee és Szo Vondzsin írták. November 6-án az Inkigayóban, valamint és november 10-én az M! Countdown műsorában léptek fel. A Playing with fire lett a második daluk, amely első helyen végzett a Billboard World Digital Songs listáján.

Debütálás előtti tánc videó:
Tagok:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése